Så blir Upplands-bro Kommun på SiteVision

In Nyheter, SiteVision, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har fått en förhandstitt på nya kommunsidan för Upplands-bro Kommun på javabaserade SiteVision CMS av Steria. Vid upphandlingen valdes EPiServer och MOSS 2007 bort. Projektet låg på fyra sprintar med ett scrumteam Steria-utvecklare, Sara Eklind - projektledare från kommunen och en AD. Kommunen, med hela 70 redaktörer (!) har utöver CMS-uppgraderingen även fått en ny sökmotor som nyttjar Siteseeker. I övrigt har sajten försetts med kalender, "hitta direkt", översättning (Google translate i AJAX), Readspeaker, en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment