Så bygger Chevron upp en omfattande B2B e-handel på SAP Hybris och Drupal

In Drupal, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Chevron har just rullat ut en enorm CXM- och e-handelsinstallation i anslutning till officiella Chevron.com. Det handlar om ett B2B-fokuserat eCommerce plattformsprojekt för olika typer av smörjmedel som Chevron representerar. Allt på en integrerad lösning av SAP Hybris tillsammans med Drupal open source CMS för contenthantering. För att sköta webbplatsen Chevron.com har annars energiaktören sedan tidigare handlat upp en Sitecore Customer Experience lösning. Men den höll inte för att få sköta även B2B-ehandeln, kanske då Sitecore Commerce...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.