Så bygger CMS Medios en unik tidningsprodukt för den spansktalande världen

In CDP, DMP, Cloud / Förvaltning, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Utmaningarna inom betalväggar, prenumerationstjänster, mobil nyhetspublicering och sociala anpassningar för mediehus som verkar på spanska och portugisiska marknader skiljer sig uppenbarligen något från andra marknader. CMS Medios framgångar den senaste tiden visar på detta.De har tagit kunder som spanska FOX, Turner, Telesur, RosarioPlus, Debate, El Economista och La Prensa och uppenbarligen finns det utrymme för aktörer som enbart riktar sig mot spansktalande läsare att knyta till sig större tidningssajter som kunder. Konkurrensen är numera rätt hård...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.