Så enkelt öppnas en Voi elscooter upp med nytt chip på Blocket och Alibaba

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Regnet har fallit på Stockholms gator de senaste dagarna och det är dåliga nyheter för elscooter-industrin. En liten "micromobility" sektor som ser ut som att gå back med ungefär tre kronor per intjänad krona andra kvartalet 2019. Hållbarheten är för låg, kostnader med administration, reparation och alla "juicers" för hög. Trots att elscootrarna enbart ska kosta runt 3000 SEK att köpa in per styck från Kina och Xiaomi Segway. Den mördande konkurrensen på Stockholms gator vart...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon