Så formades nya MittMedia baserat på 20 olika Personas

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I en längre artikel berättar MittMedia om sitt arbete med att göra om designen för hela 20-talet nyhetstitlar, som NA.se, VLT.se och ÖP.se. Arbetet inkluderade bl a omfattande Personas studier samt att ett 20-tal personer, alla noga utvalda för att matcha utvalda personas, fick bedöma ett och samma nyhetsinnehåll klätt i olika testdesigner.Andra delar av den nya avskalade designen som man valde förbättra var enligt Katarina Ellemark: Översikt, tydligt innehåll Relevanta bilder i fokus Ett skräddarsytt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.