Så fungerar NoA Elevates nya ”Content-as-a-service” paketering

In Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

McKinsey och Salesforce släpper LLM ”..as-a-service” och svenska NoA Elevate kontrar genom att paketera och börja sälja ”Content-as-a-service” inför en lite bistrare höstperiod. Det nya sättet att köpa in kreativ och skapande kompetens börjar på 59 000 SEK i månaden och ska erbjuda ”tydligt visuell timöversikt över vad du köper”. Dessutom utlovas en och samma CSM som SPOC. Det erbjudandet rör totalt femtion timmar i månaden.

0 SEK
per timme ligger största modellen på q3 2023
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Oanvända timmar kan sparas till nästa månad. Det ska även gå att ”låna” framtida timmar. Så brukar det förvisso se ut i en hel del proaktiva förvaltnings- och AM-modeller sedan 00-talets början. NoA Elevate Content-as-a-service erbjuds nu i mitten av september med en 30 timmars gratis startpott. I den största modellen med 175 timmar / månad kostar varje timme 1200 SEK/timme.

Förmågor och kompetenser som inkluderas är:

  • Content Designer
  • Customer Success Manager
  • Content Creative
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Äleven köper upp Tillsammans och Folket reklambyrå