Så går alla offshore-partners inom Episerver utveckling

In Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

St. Petersburg-baserade First Line Software gick  i bräschen då de 2011 utbildade hela 70 anställda inom Episerver för att bl a stödja svenska mediaprojekt som Bonnier Bink (förlagssajterna, di.se, dn.se m fl).Hur mår då den tidiga satsningen i en global värld där beställare i högre grad accepterar att decentralisera och lägga ut även UX- och frontend-utveckling? De tidigare 70 utvecklarna har inte utökats. Antalet certifierade Episerver utvecklare ligger kvar på precis samma nivåer som för fem år sedan, 21 ECD har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment