Så hittar svenskarna information på en webbplats

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

WSA har luskat i hur svenskarna vanligtvis letar efter information på en webbplats 2012. Underlaget baseras på hela 17 783 svar, dock enbart från 25 webbplatser - vilket gör det en aning begränsat. Mest iögonfallande är skillnaden mellan yngre och äldre när det gäller att hitta information på startsidan. De är mer interaktiva och går direkt på menyerna. Enbart 7% 15-25 åringar, mot 29 % 56+ åringar, hittar fram via informationen som trängs på startsidan. I...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Borde inte alternativet ”jag söker via Google” finnas med?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.