Så jobbar Swedbank med UX och agil transformation i de nya banklösningarna

In CXM, Nyheter, Online Marketing, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Iteam är en av de nya leverantörerna då Swedbank utvecklar alla nya digitala lösningar och framförallt den nya internetbanken. Bankens digitala storprojekt har pågått en längre tid och MKSE har tidigare skrivit om hur lösningarna nu i slutet av 2016 ska rullas ut mot kund. Först i betatest med 40 000 utvalda kunder och användare. Den nya internetbanken återfinns på my.swedbank.se och kommer användas av massiva 7,2 miljoner kunder som väntas utföra 850 miljoner online bank ärenden varje år. Det motsvarar fler än 1600...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment