Så kan artificiell intelligens bli en del av hela verksamheten, Capgemini Perform AI

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by Martin Edenström

Capgemini och nya CDO Amer Mohammed (tidigare Head of Digital Innovation Stena Line) berättar att de industrialiserat AI i egna, nya produktsläppet Capgemini Perform AI.

Capgemini Perform AI kallas en ny portfölj med lösningar och tjänster som ska hjälpa företag att nå konkreta affärsresultat genom att bygga, driva och skala artificiell intelligens (AI).

“– Många företag har redan börjat experimentera med artificiell intelligens för att förändra vissa funktioner inom sin verksamhet, men de som implementerar AI effektivt genom hela företaget kommer att få maximal konkurrensfördel .. Det handlar inte bara om att byta ut en teknisk detalj utan i många fall om att förändra hela upplägget.”

Säger Amer Mohammed, Chief Digital Officer hos Capgemini.

Fler artiklar om ämnet:  Digital-eventen i Almedalen 2017, vad gör Accenture, Capgemini, Evry och Visma

Perform AI är en plan för att implementera AI med lösningar och tjänster som ska dra nytta av koncernens kapacitet. Som strategi, design och global implementering. Perform AI ska bättre föra samman människor, processer, data och teknik.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss