Så kommer 4T mobila betalningar se ut

In E-handel system, mCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Via redan genomförda betalningssamarbeten tillsammans med bjässar som PayPal, TeliaSonera, Telenor och 4T-partnern PayEx går det redan idag att få en bild över hur mobilgränssnittet till sommarens svenska jättelansering 4T kommer att se ut.

Se bilder här intill:

4T, m-commerce, mobila betalningar, NFC, payex, Paypal, telenor, TeliaSonera E-handel system, mCommerce, Nyheter

 

 

 

4T är den nyligen presenterade gemensamma satsningen kring mobila betalningar som ska passa båda gamla och nya mobiltelefoner. Den tas fram av svenska Accumulate AB på Lästmakargatan 20 i Stockholm.

Lösningen ska gå via ett teleoperatörskonto som verifieras på samma sätt somliknande tjänster idag. Via positionering, synkroniserade verfikationsmönster och lösenord.

När tekniken kommer in i operatörernas handenheter ska även NFC byggas in för diverse mikrobetalningar i butik.

Vi har mer på samma ämne:  Max Hamburgare rundar kvickt regeringskravet på bordsservering, lanserar Web Ordering

Lösningen Accumulate Mobile Payment används av andra Accumulate-kunder som TeliaSonera, Telenor och PayPal. Den sistnämnda har redan en fungerande iPhone app i Sverige som flitigt böjkats användas av svenskar för pengaöverföringar och enklare betalningar.

Magnus Westling, tidigare LetsBuyIt.com, Lastminute.com och Ericsson IPX, är ansvarig CTO för produkten.

Sommarens m-commerce jättelansering av Telia, Tele 2, Telenor och Tre är intressant för MKSE.com läsare då ni som är involverade i e-handelsprojekt säkert kommer höra akronymen både en och två gånger i era kommande projekt. I USA heter motsvarigheten ISIS.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.