Så kommer 4T mobila betalningar se ut

In Check out/Kassasystem, mCommerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Via redan genomförda betalningssamarbeten tillsammans med bjässar som PayPal, TeliaSonera, Telenor och 4T-partnern PayEx går det redan idag att få en bild över hur mobilgränssnittet till sommarens svenska jättelansering 4T kommer att se ut.

Se bilder här intill:

 

 

 

4T är den nyligen presenterade gemensamma satsningen kring mobila betalningar som ska passa båda gamla och nya mobiltelefoner. Den tas fram av svenska Accumulate AB på Lästmakargatan 20 i Stockholm.

Lösningen ska gå via ett teleoperatörskonto som verifieras på samma sätt somliknande tjänster idag. Via positionering, synkroniserade verfikationsmönster och lösenord.

Vi har mer på samma ämne:  Shopware e-handel in i Norden, utser Nordic Web Team som ny headless-partner

När tekniken kommer in i operatörernas handenheter ska även NFC byggas in för diverse mikrobetalningar i butik.

Lösningen Accumulate Mobile Payment används av andra Accumulate-kunder som TeliaSonera, Telenor och PayPal. Den sistnämnda har redan en fungerande iPhone app i Sverige som flitigt böjkats användas av svenskar för pengaöverföringar och enklare betalningar.

Magnus Westling, tidigare LetsBuyIt.com, Lastminute.com och Ericsson IPX, är ansvarig CTO för produkten.

Sommarens m-commerce jättelansering av Telia, Tele 2, Telenor och Tre är intressant för MKSE.com läsare då ni som är involverade i e-handelsprojekt säkert kommer höra akronymen både en och två gånger i era kommande projekt. I USA heter motsvarigheten ISIS.

Vi har mer på samma ämne:  Svenska företag som lyckats med transformationen till autonoma, agila produktteam

Leave a Comment