Så säger vinnarna av MKSE Digital Excellence 2017

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tack för en jättefin MKSE Digital Excellence 2017 tävling i år där Sveriges 163 bäst byggda och absolut bäst presterande webbplatser kunde utses. Tack till våra samarbetspartners Detectify, Webbstrategiforalla.se, Google API, Pingdom och Builtwith. Och tack för alla fina kommentarer från er webbplatsägare:

Castellum, vars webbplats vann kategorin ”Bästa webb inom Bygg- och fastighetsverksamhet” med Ingalill Östman, Kommunikationsdirektör på Castellum berättar:

” – Jätteroligt att Castellum är årets vinnare av MKSE Digital Excellence Awards för bästa webbplats inom Bygg/Fastighet. Stor eloge till teamet som jobbat hårt för att klara detta på kort tid!”

Annika Persson Kvarnbergs Chef Digitalt/Print på Swedavia AB är glad över de två vinsterna och säger:

” – Tack – och vad kul!”

Göteborgs Stadsteater som vann kategorin ”Bästa webb inom Organisation/Offentlig sektor” i tuff konkurrens med hela 36 andra bidrag med Ulrika Sonn, Marknads och kommunikationschef, Göteborgs Stadsteater AB säger:

” – Vi är SÅ glada! Det är viktigt för oss att ha en hemsida som inte bara känns snygg, utan även är användarvänlig och ligger i framkant tekniskt. Det här är en bekräftelse på att vi ligger rätt i tiden.”

Anna Backe Marketing Manager & Head of Sustainability Blocket.se säger:

” – Vilka glada nyheter!”

 

 

Leave a Comment