Så ser Voyados nya stöd inom AI ut

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CRM Customer Relationship Management, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vi har en AI-release på måndagen, det är svenska framgångssagan Voyado som avslöjat mer om sin vision och produktifiering av AI. Den går under namnet ”Bonnie”.

0 Mkr
omsätter Voyado
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Bonnie kallas en ”AI co-player” för retail. AI-stödet ska vara byggt för att kunna stödja kunder med olika åtgärder och produktioner inom engagerande content, och för djuplodad analys. AI:t är tränat specifikt på konsumentbeteenden inom retail, det ska vara med ned till ”mänsklig uppfattning inom området”. Några specifika områden som Voyado pekar på Bonnie ska vara fokuserade på är:

  • AI-stöd för att tolka en säljstrategi och rapport och göra den till ”actions”.
  • AI-stöd inom segmentation av grupper, spanade av personas och grupper för specifika ändamål. Som ska motverka t ex churn
  • AI-genererat content och A/B-testing. T ex AI-assisterat SMS-skapande
  • AI sales, ökade conversion rates med mer personaliserade produktrekommendationer

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado köper upp bolag inom referral marketing