Så ska Doktor.se utmana Kry.se, Netdoktor.se och Mindoktor.se

In Nyheter, Omnikanal, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svante Tegnér är på väg att lansera ”effektiv rådgivningstjänst” inom vård under namnet Doktor.se. Enligt uppgifter MKSE.com tagit del av verkar det främst bli en prenumerationstjänst av olika abonnemang med tillhörande telefonbaserad support och informationssajt.

Behovet av Doktor.se ska finnas då många svenskar upplever det svårt att förstå sig på vilka sjukvårdsalternativ som finns, var de ska vända sig och hur de ska gå till väga för att få hjälp. Vården anses långsam och komplex, enligt Doktor.se. Tjänsten ska med ”erfaren och legitimerad vårdpersonal samt ett omfattande kontaktnät”, hjälpa besökare att hitta rätt vård. Prenumerationstjänsten ska, till skillnad från vanliga sjukvårdsförsäkringar hjälpa alla kunder, oavsett ålder, hälsa eller problem.

Det ska finnas ”erfaren och legitimerad vårdpersonal” knuten till Doktor.se vid lansering.

Det verkar som videosamtalen á la Kry.se och namnen Mindoktor.se får vänta. Snarare en mer modern variant av mångåriga Netdoktor.se. En framtida native-app ska tillsammans med telefonsupporten samla vad patienten behöver på ett ställe. Som recept, tidsbokning, videomöte med läkare eller psykolog etc.

Webbsatsningen återfinns på en WordPress CMS med cache- och analysstöd.

Vi har mer på samma ämne:  Avantime vinner SMÅA, stöd inom digital marknadsföring och SoMe

Leave a Comment