Så ska Doktor.se utmana Kry.se, Netdoktor.se och Mindoktor.se

In Nyheter, Omnikanal, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Svante Tegnér är på väg att lansera "effektiv rådgivningstjänst" inom vård under namnet Doktor.se. Enligt uppgifter MKSE.com tagit del av verkar det främst bli en prenumerationstjänst av olika abonnemang med tillhörande telefonbaserad support och informationssajt. Behovet av Doktor.se ska finnas då många svenskar upplever det svårt att förstå sig på vilka sjukvårdsalternativ som finns, var de ska vända sig och hur de ska gå till väga för att få hjälp. Vården anses långsam och komplex, enligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.