Saab-ägare får ny app, videosamtal, servicebokningar och underhållslogg

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Earth Peoples VD Peder Fjällström vill att MKSE.com ska skriva att digitalbyrån idag släppt den nya app de tagit fram för ett gammalt bilmärke. Bilmärket är Saab och appen heter MySaabCar. I appen kan Saabägare snabbt få hjälp via videosamtal, möjlighet att boka service och assistans samt tar del av en underhållslogg, där både verkstäder och bilägare kan lägga till saker som rör en Saab-ägares bil. Tjänsten har utvecklats under året och är ett samarbete mellan reservdelsleverantören Orio och digitalbyrån Earth People. “ - Vi är otroligt stolta över vår app. Utan Earth People som samarbetspartner hade vi aldrig  lyckats att lansera. Vi har genom ett tätt och öppet arbete kunnat berika varandra med kunskap från våra olika kompetenser på ett väldigt stimulerande sätt. ” Säger Peter Andersson, Manager Business Area Services på Orio i  Trollhättan. Stora Saab Group är en Episerver CMS (och SharePoint) användare som jobbar med Consid och tidigare haft Sogeti och HiQ som partners....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon