SAAB Original och Galleri Stockholm väljer WordPress WooCommerce e-handel

In E-handel, Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress-fokuserade Stockholmsbyrån Awave ska ha vunnit flera uppdrag på sistone, berättar de. Några av de senare kunderna in, som de även får berätta att de jobbat med under våren är SAAB Original Partsforlife.com. Nya reservdelssidorna för alla SAAB-ägare. Där kan SAAB-entusiaster mötas och diskutera bilägande samt hitta rätt reservdelar. Saab är ett av Sveriges starkaste globala varumärken och även fast bilen inte längre tillverkas så rullar över en miljon Saab-bilar på vägar världen över. Bilar som behöver reservdelar och service. Sajten är en WordPress CMS och beställare var Orio AB i Nyköping.

Vi har mer på samma ämne:  Storyblok delade just ut miljoner i cash till svenska teknikpartners, ny co-Creative 16 Mkr fond

Galleriet Galleri Stockholm är även ny kund. Galleriet är beläget i Stockholms innerstad och hyser artister som Mikael Persbrandt, Lasse Åberg och Caroline af Ugglas. Uppdraget ska ha genomförts eefter en persona workshop tillsammans med kunden där målgrupper identifierades för att ta fram en ny design. Det hela resulterade i en WordPress-sida med WooCommerce e-handel. Plattformen ska nu användas för både marknadsföring och försäljning av galleriet.