Safira öppnar upp Centra headless e-handel av Hyperlab och Grebban

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska smyckesföretaget Safira har nyligen gått live på en Centra headless e-handel. Mycket tid ska ha lagts på att få till all onboarding av egna personal och konsulter som ska jobba med den nya, viktiga e-handeln. Alla smycken designas på företagets kontor i Stockholm och levereras till från företagets huvudkontor i Köping. En mappning av bolagets smyckesintresserade kunder i form av en "customer journey in front and center" ska ha föregått lanseringen. Sajten använder även Sapper...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon