Sahl­gren­ska köper in WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Spinit har levererat en helhets­lösning kring prostata­cancer för Av­del­ningarna för urologi och radio­logi (röntgen) vid Sahl­gren­ska akademin och Sahl­gren­ska Univers­itets­sjuk­huset. Det är en automat­iserad process med digitala enkäter. Ett verktyg håller reda på var i en studien varje man be­finner sig och vilka aktiv­iteter som skall ske. Det finns automatiska processer mot Unilabs via Labb­portalen för att få in så kallade PSA-värden. Allt byggt på .NET och AngularJS. Men webben landade på en WordPress. Ytter­ligare med­arbetare i projektet var...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment