Säkraresex.se släppt på rätt grafisk EPiServer av Valtech

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Lafa, enheten för sexualitet och hälsa inom Stockholm Läns Landsting, tog hjälp av Valtech och EPiServer när nya Säkraresex.se byggdes. En ersättare till Lafas (själva på ett gammalt custom-VB CMS) tidigare ungdomssajter kondom.nu och p.guiden.nu.

Under 2010 bestämde sig Lafa för att slå samman sajterna till en gemensam webb, med ett modernt CMS. Det skedde förutom med EPiServer CMS 6 även med tagg-informationssturkturuppbyggnad, SiteSeeker sökning och en ImageVault bildhantering (som nyligen släppts i version 3.5 med integrerad ny ImagingPro-modul från företaget LeadTools).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lexus.se uppdaterad, del av 1500 sajter stor Adobe AEM-utrullning

Den nya sajten skulle ge besökarna en känsla av att vara välkomna och ”hemma”, oavsett kön, sexuell läggning, social eller kulturell bakgrund.

En tungt grafisk release med kul ett ”card-sorting” upplägg på startsidan som även följer med till respektive undersida. Det finns även en medlemssektion med eget Forum (ingen social login, egna EPiServer användardatabaser och till synes ingen aktivitet alls?).

Leave a Comment