Salming väljer lokal YooX, Toplife lösning istället för klassisk e-handel. Nytänk inom showrooms

In Check out/Kassasystem, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klädföretaget Salming berättar att de gått igång med sin nya e-handelslösning. Allt på det aningen ovanligare plattformsvalet SiteSmart. Salming ska ha uppskattat att bygga sin e-handel på en lösning där utvecklingsinsatsen är minst sagt minimal. Det ska vara samma kärna i alla SiteSmarts uppsättningar. Ungefär som en lokal svensk motsvarighet till YooX eCommerce plattform, JD.com Toplife/Farfetch.com eller Alibaba/Tmalls Luxury Pavilion. Kunder delar därmed på (och är begränsade till) samma nyutveckling. Skräddarsydd utveckling kallas av SiteSmart ”självinitierat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon