Samhall byter leverantör och går från EPiServer till WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Samhall med Samhall.se byter leverantörer och plattform. Från EPiServer av Isotop och Doberman till en WordPress av Fröjd. Knappt tre år efter den senaste lanseringen, som kändes en aning torr, är det dags för plattformsbyte för tjänsteföretaget. Samhall med 20 000 medarbetare utför affärsuppdrag som bemannade lösningar, entreprenad eller som rekrytering. Den nya sajten är re-designad och har en massa Readspeakerstöd samt en fyrdelad målgruppsingång. Allt ska ha gjorts tydligare. I samma veva görs Samhalls tidning om...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment