Samling med Responsive web design via WordPress och Drupal

In Drupal, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Responsive web design växer i popularitet och nu har bloggen Mediaqueri.es börjat sammanställa fina exempel för att inspirera andra att bygga designskalbart för alla typers smart-phones och tablets. Där ryms både WordPress 3 och Drupal 7 releaser som byggts responsive. Seriösa webdesigners, kika i källkoden hos t ex Gridchin för att se hur väl de täcker alla typer av olika browsers....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kolla in http://fourkitchens.com/ för bättre Drupal responsive release. Den som du nämner är ganska tam.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.