Samtrafiken handlar upp nytt för bättre myndighetskonvertering, väljer decentraliserat Generation

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress-användaren Samtrafiken har nyligen avslutat en ny upphandling av webbplats och valde till slut 30 man stora Generation som leverantör. Samtrafiken ville använda den uppdaterade WordPress-webbplatsen för att positionera och profilera sig som en leveranssäker part att sköta den nationella samordningen inom sitt kompetensområde. Så att ansvariga myndigheter skulle känna sig mer trygga i att anlita dem för uppdrag. Kunden ville även beskriva och bygga förståelse för nyttan med deras tjänster till ägare och partners, andra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon