Samtrafiken handlar upp nytt för bättre myndighetskonvertering, väljer decentraliserat Generation

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

WordPress-användaren Samtrafiken har nyligen avslutat en ny upphandling av webbplats och valde till slut 30 man stora Generation som leverantör. Samtrafiken ville använda den uppdaterade WordPress-webbplatsen för att positionera och profilera sig som en leveranssäker part att sköta den nationella samordningen inom sitt kompetensområde. Så att ansvariga myndigheter skulle känna sig mer trygga i att anlita dem för uppdrag.

Kunden ville även beskriva och bygga förståelse för nyttan med deras tjänster till ägare och partners, andra aktörer inom kollektivtrafikbranschen samt relevanta myndigheter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Handelsbanken lägger ned EFN online-TV, satsar på headless Contentful

Generation jobbar idag även med NCC, Budbee, Länsförsäkringar, Svea Ekonomi, Svenska Spel, Veterankraft, Almega, Handelsbanken, Nackademin och Nocco. Företaget berättar vidare de anser fysiska arbetsplatsen mindre väsentlig. Därför har de nu kollegor i bland annat Åre, Norrköping, Göteborg, Uppsala, Östersund och Karlshamn. Generation är även en förespråkare av martech-stöd som Convolo.