Samtrans på ny Umbraco av Enkel Media och Vektorgrafik

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Samtrans, genom moderbolaget TransportIT Group AB, valde Umbraco CMS som ny plattform för egna webbplatsen. Samtrans har cirka 500 fordon anslutna och omsatte 363 Mkr under 2010. Samtrans är verksamt inom bland annat kommunala transporter, skolskjuts, färdtjänst och Rullstolstaxi. En rent designad lansering med frilagda, bläddrade bagrundsbilder, egna ikoner och webfonts. Samtrans använde sig av sin sig till sin tidigare samarbetspartner Vektorgrafik för design och Enkel Media för .NET-programmering. Team: Elle Olsson, Samtrans Skol- och handikapptransporter Stockholm Anna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej!
    På nedanstående länk finns en lista med de bästa open-source .NET-CMSen. Umbraco är ju ett men det finns fler, vi använder t.ex. N2.
    Hur ser urvalet ut till din CMS-lista?
    Henrik

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.