Sandhamn Seglarhotell får ny responsive/parallax Drupal av Happiness

In Drupal, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efter många år på samma plattform väljer Sandhamn Seglarhotell att satsa på en Drupal 7 från Happiness. En nagel i ögat för EPiServer CMS som sponsrat Sandhamns hamn med en större logotype under 7 års tid. Målet var att skapa en stilren webbupplevelse där skärgårdskänslan blandades ut med mer traditionell premium hotellkänsla. Skärgårdsupplevelsen tar besökaren redan för givet, så här ska besökaren upptäcka att hotellet erbjuder en fullskalig modern hotellnivå med ordentliga konferensmöjligheter, bra restauranger och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Snyggt, bra jobbat, kanske lite seg när jag testade, men det kan ha varit min uppkoppling.

  2. Du har helt rätt. Dels är inte Drupal-cachen aktiverad, så det tar ~1 sekund att rendera sidan vid varje sidladdning, och dels är vissa bilder med svenska tecken brutna. Det hela känns lite halvbakat.

    Se Firebug-loggen: http://i.imgur.com/BQJQ7.png

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.