Sandvik.com görs om, blir direktiv för kommande sajter

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sandvik.com rullar mitt i juli över på en EPiServer 8 med ny design signerad NetRelations. Strävan att gå mot Sandviks nya varumärkesplattform ligger bakom arbetet. Uppdaterade Sandvik.com är något gänget bakom jobbat på sedan några månader tillbaka.

För 4,5 år sedan släpptes en förödande och mycket märklig variant av Sandvik.com. Två år senare togs denna ur världen för en mer seriös satsning av samma gäng som nu fått modernisera Sandvik.com.

I desktop har sajten en rätt fräck, nytänkande hantering av textfält över bakgrundsbild. En EPiServer 6 har även uppgraderats till senaste version och ”News & Media” och ”Contact” har fått speciellt fokus i nya släppet. Nyhetssektionen har strukturerats om och kompletterats med flera bilder.

0år
gamla varianten av Sandvik.com var inte lika kul
Sajten kommer användas åter för nya, så kallade ”web directives”. Webbdirektiven i sin tur kommer sedan att ligga som grund för majoriteten av Sandviks affärsområden i kommande utvecklingsprojekt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Alleima Sandvik förblir Optimizely trogna, trots Adobe och Salesforce avancemang

Leave a Comment