Sandvik.com görs om, blir direktiv för kommande sajter

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sandvik.com rullar mitt i juli över på en EPiServer 8 med ny design signerad NetRelations. Strävan att gå mot Sandviks nya varumärkesplattform ligger bakom arbetet. Uppdaterade Sandvik.com är något gänget bakom jobbat på sedan några månader tillbaka.För 4,5 år sedan släpptes en förödande och mycket märklig variant av Sandvik.com. Två år senare togs denna ur världen för en mer seriös satsning av samma gäng som nu fått modernisera Sandvik.com. I desktop har sajten en rätt fräck, nytänkande...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment