Sandvikens kommun Festivalstaden.se släppt på SiteVision

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sandvikens kommun är värdar för Melodifestivalen den 13 februari 2010. Det firas med webbsidan Festivalstaden.se på SiteVision CMS. Sandvikens kommun, med beställare Mikael Nordgren, systemförvaltare på Sandvikens kommun, ligger själva på en, ta-da, SiteVision. Ett trevligt designat alster med bloggar, polls, dela och forumlär för att skicka in Melodifestivalen-idéer. Twitter-feed, 700 fans på Facebook-sida har även knytits till sajten. Inte direkt "F&B SVT Play-klass", men ett bra "kampanj/lite-mer"-hantverk. Update: Senselogic har även ett "Julerbjudande" - Halva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Julerbjudandet fungerar nog mycket bra. Senselogic har en stor del av sina kunder inom offentlig sektor, och där behöver man alltid inspiration till sista minuten-inköp så här i slutet av året.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.