Sandvikens kommun Festivalstaden.se släppt på SiteVision

In Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sandvikens kommun är värdar för Melodifestivalen den 13 februari 2010. Det firas med webbsidan Festivalstaden.seSiteVision CMS. Sandvikens kommun, med beställare Mikael Nordgren, systemförvaltare på Sandvikens kommun, ligger själva på en, ta-da, SiteVision.

sitevision

Ett trevligt designat alster med bloggar, polls, dela och forumlär för att skicka in Melodifestivalen-idéer. Twitter-feed, 700 fans på Facebook-sida har även knytits till sajten.

Inte direkt ”F&B SVT Play-klass”, men ett bra ”kampanj/lite-mer”-hantverk.

Update: Senselogic har även ett ”Julerbjudande” – Halva priset på moduler för sociala medier samt 20% rabatt på alla tilläggsmoduler. Hm. Känns inte som SiteVision-moduler direkt är den typ av konsumentvara du sätter ”Halva priset”-prislappar på. Eller?

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  IT- och lagkrav samt djupintervjuer formade nya Arbetsförmedlingen intranät

Kommentarer

  1. Julerbjudandet fungerar nog mycket bra. Senselogic har en stor del av sina kunder inom offentlig sektor, och där behöver man alltid inspiration till sista minuten-inköp så här i slutet av året.

Leave a Comment