Sandvikens kommun Festivalstaden.se släppt på SiteVision

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sandvikens kommun är värdar för Melodifestivalen den 13 februari 2010. Det firas med webbsidan Festivalstaden.se på SiteVision CMS. Sandvikens kommun, med beställare Mikael Nordgren, systemförvaltare på Sandvikens kommun, ligger själva på en, ta-da, SiteVision. Ett trevligt designat alster med bloggar, polls, dela och forumlär för att skicka in Melodifestivalen-idéer. Twitter-feed, 700 fans på Facebook-sida har även knytits till sajten. Inte direkt "F&B SVT Play-klass", men ett bra "kampanj/lite-mer"-hantverk. Update: Senselogic har även ett "Julerbjudande" - Halva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Julerbjudandet fungerar nog mycket bra. Senselogic har en stor del av sina kunder inom offentlig sektor, och där behöver man alltid inspiration till sista minuten-inköp så här i slutet av året.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.