Sandviks Kina-flört, går upp i Episerver Digital Experience Cloud

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Joakim Karlström, Web communications manager vid Sandvik, tipsar om att företaget flyttar alla sina Sandvik Materials Technology webbplatser till molnet och Episerver Digital Experience Cloud. "– Att flytta till molnet kommer att ta vår webbplats närmare kunden, vilket bidrar till en ännu bättre användarupplevelse." Säger Lars Friman webbutvecklingspecialist inom SMT. Det är fjolårsreleasern med Sandvik Materials Technologys senaste webbplats det gäller. Nya smt.sandvik.com i molnet hoppas teamet bakom bl a ska ge en snabbare åtkomst till webbplatsen i länder som Kina. Där har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.