Sängjätten tror på Unified Commerce och Episerver

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Sängjätten ska just ha startat upp en ny Unified Commerce omnikanals- och e-handelssatsning med Episerver som plattform. Det tillsammans med en fullskalig migrering av moderbolaget Beter Beds nuvarande Episerver-lösning till DXC molnet och med fler uppdateringar. Initialt ska fokuset i uppgraderingsprojektet ligga på utökad digital marknadsföring med flera kopplingar, en förbättrad SEO och SEO-strategi samt att sköta all migrering av content och struktur.

”- För oss var det viktigt att hitta en erfaren partner med bred kunskap och erfarenhet inom både Unified Commerce och Episerver som plattform. Det upplever vi att vi hittat i Star Republic som gjort ett mycket gott intryck på oss i våra diskussioner. Det känns som att vi hittat en partner som både kan hjälpa oss med spetskompetens inom specifika områden och erbjuda ett mentorskap kopplad till vår fortsatta digitala utveckling.”

Säger Daniel Magnusson, E-Commerce Manager på Sängjätten. För uppdraget valde han ut e-handelsfokuserade SQLi Star Republic, berättar Filip Berglund, CSO på Star Republic. ”Unified Commerce” i detta fall är senaste iterationen av kanalpaktering inom e-handel som följer på Star Republics tidigare satsningar på ”Star Republic Mellanhandel”, ”Star Republic Multichannel”, alternativt ”Star Republic Multikanalslösningar” och”Star Republic Omnichannel” samt mer nischade ”Star Republic mCommerce”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vagabond fräschar upp, satsar på Klaviyo marketing automation

Sängjätten består av ca 20 butiker samt en e-handel och sysselsätter ca 150 personer.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss