”Sann identitet, inga kompromisser och vässade ambitioner” för David Design på ny WooCommerce

In Nyheter, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu i höst har den ”förvandlade” daviddesign.se för designtillverkaren med samma namn avtäckts. Det ska vara en ny webb där bolagets ”sanna identitet kommer till sin rätt”.

”Vi har bestämt oss. Vi kommer aldrig kompromissa. Aldrig .. Det är dags för oss att bli den förebild och ikonskaparen vi är och har varit sedan 1988. Ny logo och hemsida i all ära, det är toppen på isberget. Bakom det hittar ni vässade ambitioner, förverkligande av strategier och ett enormt fokus på våra styrkor.”

Meddelar bolagets VD Håkan Nilsson i ett osedvanligt bombastiskt uttalande om den nya webben.

0%
två tredjedelar av bolagets omsättning ska försvunnit de senaste åren
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Det ska bl a ha genomförts förbättringar bland bolagets produktsidor där det bland annat numera t ex går att ladda ner BIM-filer på flertalet produkter. Det ska även blivit lättare att navigera i sortimentet och hitta liknande produkter inom samma serie. Allt återfinns på en WordPress CMS med WooCommerce e-handel och stöd från plugins som Yoast SEO.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya referenser från ledaren på WooCommerce, trots riskkapitalisternas ogillande