Sanofi sköter allt innehåll över både Sitecore, Episerver och Drupal

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Läkemedelsjätten Sanofi fortsätter med att sysselsätta en omfattande uppsättning kundupplevelse-, content och e-handelssystem globalt. Det finns enligt uppgift både flera licenser av Sitecore, några Episerver licenser samt Drupal CMS utrullade och aktiva inom koncernen idag. Och systemen finns inte bara fysiskt tillgängliga inom Sanofi, de anställda och inhyrda webbredaktörerna i Sverige får hoppa mellan plattformarna när de ska skapa innehåll på olika Healthcare Professional (HCP) och patientsajter. Och fler system än så verkar det finnas. Som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.