SantaMaria.se på EPiServer släppt av Know IT och Deasign

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Finska Pauligs kaffepengsstödda miljardförvärv Santa Maria, med SantaMaria.se, har på alla hjärtans dag släppt på en ny, flashtung EPiServer CMS 6 av Know IT. Beställare var Henrik Billger, marknadsdirektör på Santa Maria AB. MKSE.com gillar det innovativa greppet med en lever-spak som drar mellan alla startsideobjekt eller främst kampanjer. Förvisso finns bara tre steg, vilket gör dess grafiska form rätt överflödig, men det bådar gott inför framtid manuell målgruppsanpassning. Dela i en lightbox är strippad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment