SAP hybris digitalpaketerar för att få in svenska banker på PSD2

In API, Nyheter, Omnikanal, SAP Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fler vertikaler från SAP hybris. Bankerna är nästa grupp som ska lockas av paketerade erbjudandet SAP Omnichannel Banking. Färdiga mikrotjänst-byggstenar för appar och API-gränssnitt ska tagits fram speciellt för banksektorn.Allt ska i slutet även kunna stödja det omfattande nya EU-betaltjänstdirektivet PSD2. SAP Omnichannel Banking vill med nya säljmetoder öka kundservicen och göra svenska banker bättre på att interagera på ett personligt sätt med varje kund. Det ska vara oavsett kanal och med en helhetsbild av kunden.I...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment