Säpo Sakerhetspolisen.se på SiteVision sänkt av självmordsbombare

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sveriges första självmordsbombare sänkte även Säpos sajt Sakerhetspolisen.se samt Securityservice.se under söndagen. Sajten drivs av Polisen.se-redaktionen och senast MKSE.com skrev om sajten skulle den varit en del av 2009 års EPiServer CMS 5-projekt i regi av KnowIT. Dock verkar den sänkta sajten legat kvar på en SiteVision CMS i java. Helt klart ett underbetyg för 24h myndigheten och lasthantering vid kris. Tipstack till Pär Abrahamsson....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Senast CMS-crawlern besökte deras sajt (2010-11-09) så var det en Apache-server med Generator-tag ‘SiteVision’ så det lär inte vara flyttat till EPi. SV klarade ju trafiken under prinsessbröllopet så rimligen går det utmärkt att få till lasttåliga SV-installationer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.