Säpo Sakerhetspolisen.se på SiteVision sänkt av självmordsbombare

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sveriges första självmordsbombare sänkte även Säpos sajt Sakerhetspolisen.se samt Securityservice.se under söndagen. Sajten drivs av Polisen.se-redaktionen och senast MKSE.com skrev om sajten skulle den varit en del av 2009 års EPiServer CMS 5-projekt i regi av KnowIT. Dock verkar den sänkta sajten legat kvar på en SiteVision CMS i java. Helt klart ett underbetyg för 24h myndigheten och lasthantering vid kris. Tipstack till Pär Abrahamsson....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Senast CMS-crawlern besökte deras sajt (2010-11-09) så var det en Apache-server med Generator-tag ‘SiteVision’ så det lär inte vara flyttat till EPi. SV klarade ju trafiken under prinsessbröllopet så rimligen går det utmärkt att få till lasttåliga SV-installationer.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.