Sara Hector och Odd Molly väljer Goldlife, Stripe och WooCommerce e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Goldlife berättar att de i veckan lanserat en ny webbplats med tillhörande webbutik för den alpina landslagsåkaren Sara Hector. Nya Sarahector.com ska vara helt byggd i WordPress och med WooCommerce open source e-handel. Stripe används som betallösning.

”— Under hösten har jag tillsammans med Odd Molly utvecklat fartdräkter och i samband med detta hjälpte min magiska webbpartner GoldLife mig med att designa och utveckla min superfina nya webbplats.”

Säger Sara Hector.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Åbro Bryggeri släpper ny varumärkesidentitet och handlar upp nya digitala stöd

I webbutiken säljer Sara Hector fartanpassade skidkläder och dräkter från Odd Molly för tjejer. Goldlife ska ha sponsrat Sara med PHP-utveckling och e-handelsstöd sedan hösten 2016 och detta ska vara den andra versionen av webbplatsen de lanserar.

”— Vi har ett långvarigt samarbete där vi sponsrar Sara med allt inom digitalt som hemsida, e-post och nyhetsbrev. Vi är mycket glada och stolta att vi fick uppdraget att designa, utveckla och förvalta Saras nya webbplats och webbutik.”

Säger Jonas Gold, VD och teknikansvarig på GoldLife.