Sara Hector och Odd Molly väljer Goldlife, Stripe och WooCommerce e-handel

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Goldlife berättar att de i veckan lanserat en ny webbplats med tillhörande webbutik för den alpina landslagsåkaren Sara Hector. Nya Sarahector.com ska vara helt byggd i WordPress och med WooCommerce open source e-handel. Stripe används som betallösning. "— Under hösten har jag tillsammans med Odd Molly utvecklat fartdräkter och i samband med detta hjälpte min magiska webbpartner GoldLife mig med att designa och utveckla min superfina nya webbplats." Säger Sara Hector. I webbutiken säljer Sara Hector fartanpassade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon