SATS Elexia handlar upp nya byråer, stänger ned SATS.com

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mer information om de byråer SATS Elexia handlade upp förra året för sina verksamheter i Skandinavien, primärt Sverige och Norge, börjar dyka upp.

NoA-byrån Making Waves berättar i ett inlägg att de börjat jobba med friskvårdsaktören. De ska samarbeta med andra byråer inom nätverket för kunden. Först ut är ett digitalt kampanjjobb, som ska vara första delen av ett större samarbete.

Även Apegroup berättade nyligen att de står bakom SATS Elexias gruppens nya välanvända app. Den släpptes i sin nya version under förra året.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fastighetsbyrån uppdaterar egen Contentful headless närvaro

Apegroup har en tidigare femårig relation med SATS. Som vi tidigare förtäljt är de i behov av nya uppdrag. Apegroup har just adderat ännu ett negativt årligt resultat med hela -15% förlust (-4,6 Mkr) på sin den totala omsättningen.

SATS ägde vid avtäckningarna 2012 och 2011 Sats.com, men numera marknadsförs enbart SATS.se, SATS.no och SATS.fi. Sats.com pekar till en felsida i Azure molnet. Förra året var SATS.se bland de första att landa på Episervers nya DXC moln. HFN Sweden AB, Health & Fitness Nordic äger fortfarande domännamnet.

Allt om friskvårdbranschens digitala val?

Dags att skaffa dig stenkoll. Bokmärk denna ständigt uppdaterade nyhetslista från MKSE inom området.

Leave a Comment