Scandinavian Photo firar 20 år med Wipcore eNova, grundsten för e-handelssystemet

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Scandinavian Photo har gått live med en ny responsiv version av sin Wipcore eNova e-handel och webb. Den nya versionen av sajten är vidare utvecklad för att ge kunderna en bättre användarupplevelse och vara mer lättnavigerad.Det ska vara enklare att hitta bland de 16 000 fotoprodukterna enligt Niklas Larsson, e-handelschef på Scandinavian Photo.Wipcore och har jobbat ihop sedan 1995 (!) och produkten kom i stora drag till baserat på alla tidiga erfarenheter från fotobutiken....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment