Scorett tar in ny byrå inom martech, satsar på Growth Operations

In E-handel, Martech, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Scorett har valt anlita Ngine som ny digital marknadsföringspartner. Scorett ska satsa mer långsiktigt på sin digitala affär och tillsammans med Ngine arbeta för bättre insikter av kundbeteenden i egna och externa kanaler. Både inom e-handel samt CRO, SEO,
SEM och sociala medier.

Scorett valde 2018 att handla upp en Jetshop (numera Storm Jetshop då) och har under pandemin bl a i höstas satsat på Bambuser liveshopping. Ngine jobbar gärna med arbetsmetodiken Growth Operations tillsammans med olika partners. En metodik snarlik den svenska Desifer erbjuder[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”].

”-Vårt samarbete med Ngine skapar en medvetenhet om vikten av att förstå våra kunders beteenden bättre, för att ge en så bra upplevelse som möjligt när de handlar i vår onlinebutik. Ngines kompetens, erfarenhet och transparens kommer bli en mycket viktig pusselbit i vår utvecklingsresa framöver.”

Säger Eva-Lena Svensson, Kunderbjudandeansvarig på Scorett.

” – Samarbetet med Scorett visar att vårt kunderbjudande inom retail är starkt och att det genererar, förutom affärer, ökad kundförståelse i både trafik, upplevelse och kundlojalitet för våra uppdragsgivare.”

Säger Magnus Frejd, COO på Ngine.[/ppp_patron_only]

Vi har mer på samma ämne:  Danska Bizzkit e-handlare blir nytt moderbolag till ARC Curamando