SEAB bygger ny litium B2B e-handel, satsar på helt integrerad PIM lösning

In litium, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SEAB har handlat upp en ny e-handelspartner i Motillo. Under hösten kommer de att utveckla en helt ny e-handelsplattform baserad på Litium, integrerad med Microsoft Navision. Plattformens mål är att stötta SEAB i försäljningen mot återförsäljare och proffsanvändare i Norden. E-handelsplattformen ska även utbyttja det inbyggda PIM:et för att skapa en effektivi B2B-handel. Integrationen med Microsoft Navision ska säkerställa att kunduppgifter, orderinformation, lagersaldo och prisuppgifter är uppdaterade och korrekta i båda systemen. "- Våra kunder finns inom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon