SEB senaste att bygga sin egna nyhetssajt

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tidningarna läggs ned, annonseringen blockeras av användarna och sociala media sköter distributionen. Kan egenägda nyhetskanaler och sajter vara en väg ut ur detta brus och virrvarr? Det verkar vara fler som anser att pressmeddelanden på Mynewsdesk, SMNR och PR-byråarbete inte fungerar längre. Med nya Make it på makeit.seb.se vill nog främst SEB och Viveka Hirdman-Ryrberg, lite sent om sider, ge prisbelönta Handelsbanken EFN en match. Men de ska även testa på vad Atea Voister, EkonomIT, DagensPS och delvis...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.