Second opinion live på Drupal inom kort

In Drupal, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MKSE.com har fått en förhandstitt på nya mediekritiska storsatsningen Second-opinion.se av S O Nyheter AB som ägs av Mats Olin (ex Sprintime) och Martin Gerentz (ex-Direkt) och Maria Bjaring (journalist).
second opinion

Det är ett projekt som pågått sedan hösten 2008. Glädjande nog för svenska Drupalgänget är det ytterligare en fjäder i hatten för open source CMS:et. Sajten ligger på en Drupal 6.9 utvecklad av duktiga duon Gustav Weslien och Fredric Örup.

Sajten, som alltså ska granska vad andra medier gör, innehåller möjligheten att skriva egna inlägg, tipsa om nyhet, premiuminnehåll och ”läsarnas val”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nu har Karlstads kommun prövat på alla plattformar, väljer Sitevision för 15 Mkr

Siten väntas lanserar skarpt först i början av mars 2009. Kommentering för privatpersoner är gratis. Det kommer kosta ett företag mellan 10 000 – 50 000 SEK att delta på sajten (uppgifterna från i höstas stämmmer inte längre, 5 800 kr / månad exkl moms för tremånadersavtal med automatisk förlängning gäller tydligen).

Second opinion kommer ha en egen redaktion vid lanseringen.

Update: Nu är IW på.

Leave a Comment