Seminarierna och gratiseventen du inte får missa i oktober

In Content Marketing, DAM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Här är de. Alla intressanta event som dyker upp de kommande veckorna i oktober. En av de mer tacksamma månaderna att gå på seminarier och frukostevent. Klicka er vidare för mer information och för anmälan: Creuna arrangerar nästnästa vecka årets första Digital Briefing. Helt kostnadsfritt om ämnet Experience Design. Förnuft och känsla i framtidens upplevelser och Lokalt och globalt - hur designar man bäst upplevelser som ger både räckvidd och relevans? Allt detta hos Creuna Stockholm den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Join our upcoming @Designit Open Inspiration on
  ”The future is now!”
  Our guest speakers:
  Jerry Newman, Head of Digital & CRM, Chelsea FC
  Nils Lindhe, Head of EuroBonus, SAS
  Guido Woska, Global Chief Client Officer, Designit

  When: Wed, Oct 21, 5:30 – 7:30 pm
  @deWhere: Norra Stationsgatan 99, 113 64 Stockholm
  See you there?

 2. @c9stockholm
  Kund, kanalval och konvertering: konsten att möta kunden i digitala kanaler. Frukostseminarium hos Cloud Nine den 11e november, 2015. Anmäl dig nu: http://bit.ly/1MrGvFf

  Vad innebär en kanalstrategi? Var och hur möter vi kunden för att generera affärsnytta? Under det här frukostseminariet går vi igenom hur man lägger grunden till en kanalstrategi och hur man kan följa upp och optimera. Självklart tar vi upp ett par do’s and don’ts också.

  Talare: Ulrika Schreil, digital strateg på Cloud Nine

 3. @c9stockholm
  Vad innebär den digitala transformeringen och står ni rustade inför den? Hur ser framtidens infrastruktur eller sjukvård ut?
  Välkommen till årets sista seminarie där vi blickar långt fram i tiden!
  Anmälan & info: http://bit.ly/1NS4IFG

Leave a Comment