creuna Content Marketing, DAM, Nyheter

Seminarierna och gratiseventen du inte får missa i oktober

In Content Marketing, DAM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Här är de. Alla intressanta event som dyker upp de kommande veckorna i oktober. En av de mer tacksamma månaderna att gå på seminarier och frukostevent. Klicka er vidare för mer information och för anmälan: Creuna arrangerar nästnästa vecka årets första Digital Briefing. Helt kostnadsfritt om ämnet Experience Design. Förnuft och känsla i framtidens upplevelser och Lokalt och globalt - hur designar man bäst upplevelser som ger både räckvidd och relevans? Allt detta hos Creuna Stockholm den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Join our upcoming @Designit Open Inspiration on
  “The future is now!”
  Our guest speakers:
  Jerry Newman, Head of Digital & CRM, Chelsea FC
  Nils Lindhe, Head of EuroBonus, SAS
  Guido Woska, Global Chief Client Officer, Designit

  When: Wed, Oct 21, 5:30 – 7:30 pm
  @deWhere: Norra Stationsgatan 99, 113 64 Stockholm
  See you there?

 2. @c9stockholm
  Kund, kanalval och konvertering: konsten att möta kunden i digitala kanaler. Frukostseminarium hos Cloud Nine den 11e november, 2015. Anmäl dig nu: http://bit.ly/1MrGvFf

  Vad innebär en kanalstrategi? Var och hur möter vi kunden för att generera affärsnytta? Under det här frukostseminariet går vi igenom hur man lägger grunden till en kanalstrategi och hur man kan följa upp och optimera. Självklart tar vi upp ett par do’s and don’ts också.

  Talare: Ulrika Schreil, digital strateg på Cloud Nine

 3. @c9stockholm
  Vad innebär den digitala transformeringen och står ni rustade inför den? Hur ser framtidens infrastruktur eller sjukvård ut?
  Välkommen till årets sista seminarie där vi blickar långt fram i tiden!
  Anmälan & info: http://bit.ly/1NS4IFG

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.