Seniorval.se släppt på Drupal av Queensbridge

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Senior Life AB med sajten Seniorval.se har gått live på en Drupal 7 i en Apache / Ubuntu servermiljö av Queensbridge, hälsar Kristofer Palm. Seniorval.se är Sveriges största söktjänst kring omsorg och boende för seniorer.  Seniorval ska hjälpa närstående och seniorer att fatta beslut kring vilken omsorg och boende de vill ha när de åldras. På Seniorval.se går det att: Söka och filtrera bland tusentals boenden och omsorgstjänster för seniorer i hela Sverige Få svar på dina frågor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.