Seniorval.se släppt på Drupal av Queensbridge

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Senior Life AB med sajten Seniorval.se har gått live på en Drupal 7 i en Apache / Ubuntu servermiljö av Queensbridge, hälsar Kristofer Palm.

http://www.queensbridge.se/wp-content/uploads/2012/02/startsida.jpg

Seniorval.se är Sveriges största söktjänst kring omsorg och boende för seniorer.  Seniorval ska hjälpa närstående och seniorer att fatta beslut kring vilken omsorg och boende de vill ha när de åldras. På Seniorval.se går det att:

  • Söka och filtrera bland tusentals boenden och omsorgstjänster för seniorer i hela Sverige
  • Få svar på dina frågor om de olika omsorgsalternativen
  • Läsa reportage och se filmer för inspiration
  • Ta del av tips och guider
  • Dela erfarenheter med andra
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Drupal 10 livsavgörande för plattformens framtid, det innehåller releasen

Seniorval kartlägger kontinuerligt de aktuella verksamheterna Hemtjänst, Hushållsnära tjänster, Seniorboende, Trygghetsboende och Äldreboende. Ambitionen är att lista alla verksamheter och boenden i Sverige inom de kategorier som ingår i söktjänsten.

Information kring vårdgivarna administreras av de själva men granskas redaktionellt innan publicering. Allt redaktionellt innehåll ska faktagranskas och godkännas av ett råd som utgörs av representanter från branschen samt närliggande organisationer.

Mycket egna ikoner har tagits fram i den trevligt designade releasen med god känsla för detaljer (se de animerade övergångarna i carousel’en t ex). Egen kundfeedback finns i högerflik och för dela används AddThis.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Starbucks nästan borta från Sverige, satsar ändå på internationellt Web3.0 lojalitetsprogram

Team:
Kristofer Palm – Projektledare
Benjamin Holfve – AD
Christian Fernandes – Utveckling
Fanny Sipos, beställare, Senior Life AB
Pernilla Kristoffersson, beställare, Senior Life AB

Leave a Comment