SEO Hosting för stordrift med CMS-stöd och ”domänvärdering”

In Drupal, Joomla, Nyheter, SEO, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Markus Jalmerots nya företag SEO Hosting är för de aktiva domänägarna. Nya SEO Hosting går ut på att genom samma login och ett gemensamt gränssnitt hosta 10, 20 eller 100 sidor. Detta är främst för de med domänparksidor etc. Men från gränssnittet ska det enkelt gå att välja mellan att aktivera WordPress, Jomla, Drupal eller annat CMS-system för administrationen av "SEO-trollandet" och trafikdrivningen på de egna, hundratals domänerna. Intressant är även att Markus, Dan Nilsson och... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention SEO Hosting för stordrift med CMS-stöd och ”domänvärdering” | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Hej Martin, skulle uppskatta om du kunde uppdatera. Emil lämnade MissDomain 2007 och jag tog då över rodret. Men jag tackar annars för uppmärksammandet av tjänsten.

Leave a Comment