SEO Hosting för stordrift med CMS-stöd och ”domänvärdering”

In Drupal, Joomla, Nyheter, SEO, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Markus Jalmerots nya företag SEO Hosting är för de aktiva domänägarna. Nya SEO Hosting går ut på att genom samma login och ett gemensamt gränssnitt hosta 10, 20 eller 100 sidor. Detta är främst för de med domänparksidor etc. Men från gränssnittet ska det enkelt gå att välja mellan att aktivera WordPress, Jomla, Drupal eller annat CMS-system för administrationen av ”SEO-trollandet” och trafikdrivningen på de egna, hundratals domänerna.

wordpress logo

Intressant är även att Markus, Dan Nilsson och hyperentreprenören Emil Paulsson Björn Hansson på MissDomain även börjat erbjuda oberoende domänvärdering. För att lämna in till revisorn vid deklarationstider. De eftersökta avdragen kommer baseras på 10 olika faktorer, såsom ”sökvolym, liknande försäljningar och hur bra det är för branding”.

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention SEO Hosting för stordrift med CMS-stöd och ”domänvärdering” | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Hej Martin, skulle uppskatta om du kunde uppdatera. Emil lämnade MissDomain 2007 och jag tog då över rodret. Men jag tackar annars för uppmärksammandet av tjänsten.

Leave a Comment