ServiceNow köper in sig i Helsingforsbaserade MariaDB, tar över datavisualiseringsföretag

In CDP, DMP, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ServiceNow har nyligen valt att investera i Helsingforsbaserade MariaDB, som startades av grundarna av MySQL och kallas den snabbast växande Open Source-baserade databasen på marknaden. MariaDB har idag fler än 12 miljoner användare i 45 länder. Pat Casey, SVP DevOps & Global Head of Engineering på ServiceNow, tog därmed även plats i MariaDB:s styrelse. ServiceNow har idag dessutom köpt upp FriendlyData, ett företag inriktat på att göra det enklare för icke-tekniska användare att ställa kvantitativa frågor på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon