SET Revisionsbyrå på EPiServer av Winston

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SET Revisionsbyrå väljer att växla upp på en EPiServer CMS 5. Webbyrån Winston DC med Magnus Eriksson och Tony Hietapakka har stått för all produktion och form. På sajten hittar vi strikt formgiven målgruppsnavigering (små företag, mellanstora företag, stora företag) med stora, tydliga ikoner, lite listor för rekrytering och nyheter samt en mycket diskret animerad flash i svart och vitt. Kul att EPiServer börjar bli så vedertaget att webb- och reklambyråer själva spottar ur sig releaser....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.