Sex nya Drupal webbar från effektivt Happiness

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Mattias Axelsson på Happiness berättar för MKSE.com att Folkoperans nya webb släpps idag. En responsiv Drupal 7 webb som använder färger och typsnitt från Folkoperans nya grafiska identitet framtagen av Lowe Brindfors.

folkoperan

Caset presenterades redan den 16:e april så det har tagit sin tid att gå live.

På sajten hittar vi en bred storbildscarousel med recensionscitat (verkar vara ”inbrända” i varje bild), en fadad sök i topp, ett ikonmanér för att t ex köpa biljetter eller läsa mer, Facebook och Twitter widget (stylade, bra), en Spotify-lista och en ostylad Google Maps i nederkant. Ehandelslänkarna leder till en inframad Ebiljett.nu lösning

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Rekordaktiv eventperiod, nu har årets första digital- och webbtävling avgjorts, vinnare är..

Under den senaste tiden har Happiness även släppt fler Drupal 7 webbar:
Industrifonden – Ett av Sveriges största riskkapitalbolag har uppdaterat webbplatsen till en responsiv Drupal 7 med ny design och funktionalitet.
Renoverus – En Drupal 7 webb, Happiness är nöjda med att tagit upp badrumsrenoveringsfirman Renoverus till första sidan i Google SERP vid sökningar på badrumsrenovering.
Jobba Frisk – Jobba frisk är ett initiativ av Centrum för arbets- och miljömedicin, Stockholm Läns Landsting. Happiness har konverterat av en äldre php baserad webbplats till Drupal 7.
Andningsskydd – Temawebbplats utgiven av IVL Svenska Miljöinstitutet. Webbplatsen lyfter arbetsmiljöfrågor som berör luftföroreningar inom olika arbetsplatser och hur man kan skydda sig på bästa sätt.
Disperator – Disperator är ledande inom matavfallskvarnar. Har fått ny webbplats baserad på Drupal 7.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Lydmar Hotel släpper ”hemkänsla” på WordPress av Happiness

Kommentarer

Leave a Comment