Sexskandalen på Drupal växer, problem för Acquia

In Drupal, Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Dries Buytaert har inte stärkt sin produkt eller Aquias professionalism i det uppmärksammade BDSM-sexfallet tidigare i vår. Liksom i tidigare uppmärksammade skandaler innebär händelsen främst dålig publicitet för plattform och intressebolag samt har därtill skapat en splittring i det så viktiga communityt.Över 150 framträdande Drupalutvecklare och talespersoner för open source plattformen har i april och maj startat en protest. De kräver att Drupals grundare och talesperon Dries Buytaert ber om ursäkt till den tidigare Drupal Association-medlemmen Larry...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.