SFAnytime.com släppt på EPiServer Commerce

In Check out/Kassasystem, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Ännu en SF releaseEPiServer CMS är släppt. Denna gång är det SFAnytime.com är uppe. Sajten har denna gång även en .NET e-handel på den i popularitet tilltagande EPiServer Commerce.

Releasen kallas fortfarande ”beta” men är uppe i fyra språkvarianter för fyra länder. En manuell bakgrundscarousell scrollar mellan hyrfilmerna och det syns att sajten i layout kommit närmare Sogetis nya SF.se. Samma typ av manuell sidoscroll med poster-biklder för filmer används på flera sätt. Det finns nyhetsbrev, medlemssektion och PSP betalstöd från Klarna mobil SMS-kod samt VISA/Mastercard.

Neonstingray utvecklade och Disco Works på Södermalm ska ha varit inblandade.

Deasign, som sägs ha en del personalomsättningsproblem efter en omstrukturering i oktober och november, stod för designen av SF.se och är ny webbdesignpartner till SF.

Kommentarer

  1. Ingenstans står det att en helt ny aktör på marknaden, Neonstingray är leverantör av denna fina site. Neonstingray.com

  2. No probs :) Vi är helhetsleverantörer av hela VOD plattformen från Back End till IP-TV (Samsung, Panasonic, LG) och Android 3-tablets. Över 4000 filmer synkas dagligen till Commerce. Allt sitter ihop i Back End och använder Commerce som kärna. Vi har även en integration med ”Popyoular” som tidigare levererat recensioner för norska Wimp. Fredrik VW från Disco och Ruwen J har underkonsultat tillsamans med våra egna utvecklare på Commerce och CMS.

Leave a Comment