SharePoint Designer 2007 gratis från Microsoft

In Microsoft .NET, Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Från och med denna vecka går det att ladda hem SharePoint Designer 2007 gratis från Microsoft. Genom aktionen vill mjukvarujätten få ännu fler att växla upp till WSS och kanske även betalvarianten MOSS 2007. I folkmun har SharePoint Designer 2007 kallats det nya Frontpage. Designer är en välintgrerad och natulig kringprodukt för att skapa enklare webbsidor inom SharePoint. Satsningen kommer säkert att ge Microsoft en och annan ny MOSS 2007 kund....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Designer 2007 är definitivt en FrontPage som har stöd för SharePoint.
    Ett schysst sätt att komma närmare templates in i WSS och MOSS.
    Fortfarande är det dock ett stort arbete att få WSS att rendera kod som validerar även fast du med Designern kommer närmare koden.

  2. Designer 2007 är definitivt en FrontPage som har stöd för SharePoint.
    Ett schysst sätt att komma närmare templates in i WSS och MOSS.
    Fortfarande är det dock ett stort arbete att få WSS att rendera kod som validerar även fast du med Designern kommer närmare koden.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.